tiistai 20. syyskuuta 2016

Neulesatoa

Kesä meni niin totaalisessa blogitauossa, että täytyy miettiä jatkoa. Blogimaailma tuntuu muutenkin hiljentyneen. Muistiinpanoja olen alkanut lisäillä Ravelryn projektikansioon Mutta katsellaan nyt vielä hetki blogin kohtaloa. Instan puolella kuvia enemmän.

Kesän aikana valmistui kuitenkin  neuleita:

Välittömästi suosikiksi muodostui Isabel Krämerin Il grande favorito. Lankan oli Isagerin Aran Tweed, ja siitä tuli välitön aran-vahvuinen suosikkini! (Debbie Bliss on tähän mennessä pitänyt ykkössijaa. Hyvänä kakkosena sekin tulee edelleen) Tämä Isagerin väri on virallisesti musta, mutta oikeasti sellainen pehmeän, luonnonmusta, ruskeaan taittuva. Oranssein pilkuin.


Silkkisestä Tussah Tweedistä valmistui samaisen suunnittelijan Westbourne. Aika lailla täydellinen harmaa.Janina Kallion huivi crescendo: Neuloin lace-vahvuisesta kahdesta väristä: Malabrigo silcpacasta ja Manos del Uruguayn lace-vahvuisesta.


Lisäksi tein ekaa kertaa siililangoista huivin, Janina Kallion Rosewaterin, kaikkein neutraaleimmasta sävystä mitä Snurresta löytyi. Tämä lanka on kyllä löytö. (Ostin siis vähän muitakin :) )Parit säärystimet, mustat Isagerit itselleni, tietty. Näitä pitää tehdä lisää.Toinenkin huivi valmistui, siniharmaasta Madelinetoshista, siitä en ehtinyt ottaa kuvia, se kun pääsi ystävän kaulaa lämmittämään heti.

Yllättäen ompelu vei pikkusormen, vaikka aina olen julistanut, etten osaa olla kaveri ompelukoneen kanssa. Projektikasseja ja -pussukoita on jo syntynyt useita. Ostin Kodin 1:n konkurssimyynnistä Vallilan kankaita puoleen hintaan,

  

 Muitakin kankaita löytyi.

 Siinä taisi olla kutakuinkin kaikki. Jatkossa tulossa lapasia ja myssyjä, pari neulepuseroakin projektivaiheessa. Niistä ainakin instan puolella. Ehkä myös täällä.

12 kommenttia:

 1. Oi nuo tweedneuleet...Niissä on vain sitä jotakin! Itsekin olen huomannut tuon blogien hiljentymisen mutta itse olen ajatellut jatkaa sillä aika moni tosimaailman ystävistäni seuraa sitä eivätkä he käytä ravelryä eikä osa edes instagramia. Jatka sinäkin, kyllä blogi on mielestäni vielä kivempi kuin pelkät muut vaihtoehdot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tweed on kyllä parasta, mä lankean siihen aina. Hmm, on muuten totta, että blogi on avoimempi muillekin kuin himokässääjille :)

   Poista
 2. Kauniita neuleita ja ompeluksia! Etsin itsekin Tussah Tweedille ohjetta, jotain rentoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tussah tweed on minunkin mielestäni parhaimmillaan rennossa, yksinkertaisessa mallissa.

   Poista
 3. Ihania neuleita! Miten mainiota katsella niitä!

  Minusta olis kovin kiva jos jaksaisit jatkaa, sillä blogeissa on jotain mainion avointa. Ei sillä, etteikö Instakin olisi ihana, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos! Tuossa on puolensa - blogien lukeminen on aina kivaa. Ehkä tämä laiskuus tuottaa tekstiä syksyn myötä hellittää kun pimeys ja syyssade siirtää olemisen ulkoa sisälle :)

   Poista
 4. Upeita neuleita ja ompeluksia!
  Vähän samoja mietteitä olen itsekin käynyt blogin suhteen. Mutta koska tykkään edelleen lukea muiden blogeja, ajattelin jatkaa itsekin. Instan yksi kuva ei kyllä pärjää vertailussa blogin tekstille ja useammalle valokuvalle, vaikka ihanan helppoa olisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä blogilaiskuus taas väistyy kun on ollut hetken telakalla. Ja onhan muidenkin kirjoituksia niin kiva lukea, juurikin sen tekstin kera,

   Poista
 5. Kirjoittele vaan jatkossakin, kyllä näistäkin ihanista neuleista ja langoista olisi mielellään lukenut enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä taidan taas innostua kirjoittelemaan

   Poista
 6. Tervetuloa takaisin! Upeita neuleita, tuo il grande on ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,kiitos Sanna! Ja il grande, se kuule yllätti mut olemalla just noin ihana. Vaikka kaikki olivat kehuneet maasta taivaaseen.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!